Sunday, March 29, 2020

Introducció general del poeta sànscrit Dr. Himanshu Gaur



Himanshu Gaur és un conegut poeta sànscrit.  Va néixer en un poble anomenat Bahadurgarh, al districte de Hapur, d'Uttar Pradesh.


  La seva educació va tenir lloc en un lloc anomenat Narwar de la ciutat de Narora, al districte de Bulandshahar, d'Uttar Pradesh. El seu nom de Guruji és Shree Shyamsunder Sharma, també anomenat Baba Guru Ji.


  Shastri (BA) i Acharya (MA) graus de Gramàtica Sànscrita, va obtenir del Shri Raghunath Adarsh ​​Sanskrit College, Chandausi, relacionat amb la Universitat de Sàncrit Sampurnanand, així com el 2011–12 va vendre l’Institut Nacional de Sànscrit, la Central University, Nova Delhi.  També es va obtenir el grau d’educacionista b.ed del campus de K Bhopal.  Després d'això, el 2015, es va incorporar al Campus Bhopal del National Sanskrit Institute per fer el seu doctorat, que va fer treballs de recerca durant tres anys consecutius a l'alberg de Bhaskar.El seu treball de recerca es va dedicar al capítol Swarprakasya de la teoria del Kaumudi Granth sota gramàtica.  El doctor Kailash Chandra Das era ji.


  El doctor Himanshu Gaur va ser ric des del principi i va ser fidel a les escriptures.  Sembla com si moltes rites foren memoritzades automàticament pels ritus del part anterior.  Acharya Himanshu era una noia amb un gran interès per la poesia en sànscrit, tot i que va escriure moltes qualificacions inèdites, però a partir del 2014 va començar a escriure poesia regularment.  Fins al moment, s’han publicat cinc textos sànscrits d’Acharya Himanshu Bol.


  "Sribabagurushatakam", que ha escrit sobre el personatge de la vida del seu guru, és un llibre molt emotiu i virtuós.


  El llibre ha estat publicat per la True Humanity Foundation el novembre de 2019.  Aquest és el primer llibre de poesia publicat pel doctor Himanshu Gaur, també s'ha publicat en aquest llibre un tractat hindi per tal que fins i tot la gent corrent ho pugui comprendre.


  Després d'això, al febrer de 2020, el Dr. Himanshu Gaur, Bhavashri, Vandyashree, Kavashree i Pitrishtakam -

  S'han publicat aquests quatre llibres de poesia sànscrita més.


  El doctor Himanshu Gaur es dedica al servei de la mare Saraswati de dia i de nit i està a punt per compondre molts tipus de poesia.  Les seves composicions poètiques semblen molt emotives i itinerants en el seu estrany món.


  La pròpia i única visió del doctor Himanshu Gaur de veure qualsevol esdeveniment, escenari, situació és molt diferent i fonamental, cosa que el converteix en un poeta especial.


  Hi ha molta simplicitat en la seva poesia, però sovint els seus poemes són molt clàssics i tenen un enfocament específic.


  De tant en tant, la interpretació d’un estil harmoniós es troba en la seva poesia.  De vegades els sofriments de la vida apareixen en la seva poesia, i en algun lloc els fluxos de devoció flueixen en la seva poesia.

  En algun lloc la importància del coneixement, en algun lloc de la discussió mitològica, en algun lloc una descripció de l'escena còsmica i, en algun lloc, les activitats mentals i de cor es presenta amb molta eficàcia.  Els seus propers poemes aviat es publicaran -


  Divyandarashtakam

  ******

  Aquest llibre, compost pel doctor Himanshu Gaur, és un poema per mostrar la seva imaginació.  Divyandhar és un personatge de ficció.  És un home de qualitats sorprenents.  Coneix arts marcials, natació, arts de la parla i arts hipnòtiques, és molt valent i té una imaginació meravellosa.  També coneix Tantra i Yajna.  Les propietats del mateix es descriuen en aquest segle.  El poeta ha descrit moltes característiques d’aquest personatge de ficció en 100 versos.  En aquest poema hi ha moltes rases, versos i ornaments.


  ****




  Imaginatiu

  **** "

  En la poesia presentada, el poeta ha mostrat el seu talent poètic fonamentalment mirant les imatges del "imaginari" i veient el seu amor per la natura i reflexionant sobre la seva imaginació i incorporant-hi les escriptures.  La imaginació del poeta és tant que va crear aquest llibre només després de veure les imatges del centenari personatge "Imaginari".  Tot i que el personatge d’aquest llibre és també una persona que es presenta amb un pensament i un fet especial, un amant de la natura i una persona pensativa i imaginativa, però mirant aquells pensaments i les imatges que van venir a la ment del poeta i pel seu talent.  Es crea aquest sentiment, pel qual es compon de 100 versos.  Té moltes rases, versos i ornaments.

  *******


  Segle Shriganesh

  *******

  Fent reverència a Lord Ganesha, aquesta poesia de cent versos està dotada amb el talent original del poeta.  En aquest poema, el poeta ha dit la seva ment a Lord Ganesha.  Lord Ganesha es representa de moltes maneres.  El poeta ha compost aquest poema amb els seus sentiments de cor i un estil clàssic devocional.  L’elogi de Lord Ganesha és el principal d’aquest poema.  En aquest poema hi ha abundants elements literaris.

  ***



  Segle Sol

  *******

  Aquest poema és un poema de 100 versos plens del talent fonamental del poeta, escrit en relació amb el Déu Sol.  Vandana de Lord Surya és important en això.  I el poeta ha expressat els seus sentiments molt sincers respecte a Lord Surya.  El pensament específic i la reverència del poeta pel Sol són especialment visibles en aquest poema.  Parlar amb el Sol i diverses formes del Sol es troben en aquesta poesia.

  *****


  Segle amic

  ****

  En aquest poema, el poeta ha exposat el seu pensament original sobre l’amic!  S'han descrit moltes formes d'amistat, molts tipus.  Es menciona també la forma ideal i la mala forma d'amistat.  Qui és un amic, que és un enemic com un amic, això també ho diu a través de la poesia.  Per cert, en aquest poema carregat de sensacions i d’amistat boníssimes, principalment un ideal i un amic encantador ha estat descrit com el millor i l’ha representat.  En aquest poema hi ha moltes rases, versos i ornaments.

  *****



  Shrimatryambakeshwarchaitanyapanchashati

  ****

  Les opinions personals del poeta en relació amb les opinions de Shri Trimbakeshwar Chaitanya Swamy en una foto publicada a Facebook de diversos llocs, tenen un origen personal, es descriu en aquest vers en 50 versos.  D’aquesta manera també és un poema de retrats.  En aquest poema s’han presentat moltes escenes, fets i fets, es tracta d’un poema completament original.  Té molts versos i ornaments rasa.

  ****

No comments:

Post a Comment